About Us

ABOUT US

Its all about shapewear!

In de webshop vindt je de beste Colombiaanse merken Fajas, Waisttrainers, Korsetten, Post Operatieve Compressie kleding andere Shapewear en Post Chirurgische accessoires.

Daarnaast hebben we een eigen collectie hoogwaardige producten die zijn geproduceerd in Portugal, Pakistan, China and Singapore.

Wat is een Faja?

Een Faja is het beste product om lange tijd na een chirurgische, medische of esthetische ingreep te dragen. Het helpt bepaalde complicaties zoals vochtophopingen en fibrose te vermijden.

Denk hierbij aan ingrepen zoals Liposuctie, Maagverkleining, Buikwandcorrectie, BBL, Borstvergroting of verkleining

Maar wist je ook dat al onze producten ook perfect zijn om dagelijks te dragen zonder dat je ooit een operatie hebt ondergaan??

Style Solutions is gestart in 2015, toen nog voornamelijk met de verkoop van diverse Waist Trainers.
Door mijn eigen interesse in de wereld van cosmetische industrie heb ik veel onderzoek gedaan. Dit maakt dat ik ondertussen een rijke kennis ervaring heb opgedaan in alle mogelijkheden. Denk hierbij aan alle verschillende cosmetische operaties en de beste producten over de gehele wereld.

Zelf heb ik vaak nagedacht om bepaalde operaties te ondergaan en heb het uiteindelijk nooit gedaan!
Waarom?

MariaE- FQ110

Vindt de juiste shapwear

Door het vinden van de juiste shapewear voor jouw lichaam heb je namelijk misschien helemaal geen operaties nodig! Wij bieden de beste producten voor als je deze wel moet, wilt of hebt ondergaan. Maar wij willen ook graag iedereen helpen die geen operatie willen, kunnen of daar misschien nog over twijfelen. Wist je trouwens dat deze producten geweldig helpen bij rugklachten en je houding kunnen corrigeren.

Wij willen jouw helpen de juiste producten te vinden waardoor je zelfverzekerd en happy voor de dag kan komen. Het kan zijn dat het eenmalig voor een feest of bijvoorbeeld je bruiloft is. Regelmatig tijdens het uitgaan of voor je werk. Maar misschien wil jij dagelijks het mooiste Curves ?

Laat ons je helpen aan het perfecte product voor jouw, er zijn immers mega veel keuzes.

Fajas , Broekjes, Bh’s, Bodysuits, Corsetten, Waist Trainers, Hoge of Medium Compressie, Diverse Kleuren etc.

Unieke Waisttrainer Corsetten

Uniek bij ons is bijvoorbeeld onze eigen lijn Katoenen Waisttrainer Corsetten! Hiermee vorm je veilig het mooiste Hourglass shape ooit met ons speciale programma !

Meetlint

Maatadvies Fajas Corsetten en Waisttrainers

Wil jij graag een Faja Corsetof een van onze andere producten kopen maar vindt je een keuze maken lastig? Neem dan contact met ons op voor een online adviesgesprek. Je kunt ook op afspraak komen passen bij ons in Badhoevedorp dit is 8 minuten van Amsterdam. Wij zijn makkelijk te bereiken via onze contactpagina en al onze socials.