Alle Berichten

Corrigerende Kleding

style solutions- jurk

Hebben jullie de collectie seamless corrigerende kleding al gezien?

In de webshop vindt je nu verschillende eco vriendelijke corrigerende jurken, body’s en leggings. De stof van deze kledingstukken is gelijk aan corrigerend ondergoed (spandex), echter hoef je die er nu dus niet meer onder te dragen.

Corrigerende kleding heeft extra hoge maar toch ook comfortabele compressie rond de buik rug benen en lovehandles. Het geeft genoeg druk en maakt het daarom mogelijk om een dagje geen faja of andere corrigerende drukpak, waist trainer of bodysuit te dragen. Ideaal voor een feestelijk uitstapje of date night.

Ook bestaat het materiaal voornamelijk uit duurzame stoffen zoals gerecycled nylon en katoen. Verder hebben een aantal kledingstukken een ingebouwde BH daardoor hoef je die er dus niet meer extra bij aan te trekken.

Deze kledingstukken zijn echt geweldig en horen echt in jou persoonlijke collectie thuis

Bestel snel hier jou sustainable corrigerende outfit, en hou onze website en socials in de gaten voor nieuwe items, modellen en kleuren

Natuurlijk vindt je in de Style Solutions webshop nog steeds de allerbeste Colombiaanse fajas, waisttrainers en andere shapewear. De meest verkochten merken zijn MariaE en Fajitex, maar de eigen huislijn is ook van hoge kwaliteit.

Heb je last van vaginale ongemakken, hevige menstruatieklachten, endometriose, pcos, cysten, vleesbomen, afscheiding, schimmelinfecties , laag libido enz.

Wist je dat we ook de vaginale verzorgingsproducten van Noenoo verkopen. Hiermee zijn je inwendige en uitwendige vaginale ongemakken verleden tijd. De yoni detox pearls, femi stick, yoni pops en de yoni oil zijn de bestsellers, maar je vindt nog veel meer in het Noenoo assortiment. De ingredienten zijn op natuurlijke basis Je vindt het volledige assortiment hier

  • Noenoo-set
  • Noenoo- femistick
  • Noenoo-peach wash
  • Noenoo-yoni-olie-oil-exclusive
  • Noenoo yoni v mist
  • Noenoo - Yoni olie- Yoni olie - Lavendel -Mint- kamille- Roos
  • noenoo- vaginale-doekjes-wipes
  • noenoo-vaginale-verstrakking

Geef een reactie