Alle Berichten, MariaE Fajas

Nieuw Stage 2 & Stage 3 MariaE fajas

Met trots kunnen wij aankondigen nu ook officiële distributeur zijn geworden van het Colombiaanse merk MariaE Fajas. MariaE Fajas is een shapewear fabrikant die al meer dan 17 jaar aan de top staat als een van de grootste en beste en wordt in meer dan 20 landen verkocht.

Zij maken producten voor dagelijks gebruik, post chirurgie en postpartum en hebben een groot assortiment. Wat het extra leuk maakt is dat ze ook een van de weinige zijn die fajas in verschillende kleuren fabriceren.

02516 G- Fajitex - Abboard

Een van de nieuwste producten is de RA001, deze Faja uit de Hourglass line is speciaal gemaakt voor iedereen met een super smalle waist en wat grotere heupen, benen en billen. Dus ben je van nature gezegend met dit silhouette of heb je bijvoorbeeld een BBL ondergaan dan is dit model perfect voor jou!

Het is een stage 3 faja met 4 rijen haakjes en heeft op de schouders nog 2 rijen haakjes zodat je ook de bh nog kan aanpassen. De intiemzone heeft een open kruis maar heeft daarbij wel bedekking die makkelijk opgeschoven kan worden. De maten van dit model zijn natuurlijk anders dan de gewone MariaE maattabel dusvoor dat je besteld even goed opmeten en de juiste tabel aanhouden.

Size chart Hourglass, Nieuw stage 2 & stage 3 MariaE fajas

Verder hebben we nog verschillende modellen opgenomen in ons assortiment en daar komen binnenkort nog veel meer types en kleuren bij.

Veel shop plezier!

Link naar de producten

Geef een reactie