Alle Berichten, Style Solutions Originals, The Waisttrainer

Dit zijn de voordelen van een Waisttrainer

Style Solutions- corset - waisttrainer corset - curvy -regular - waspie - waisttrainer

Je hebt er vast wel eens van gehoord: een waisttrainer. Met deze vorm van shapewear train je je taille zodat deze slanker wordt. Maar wat zijn nou eigenlijk nog meer voordelen van een waist trainer?

Wat doet een waisttrainer?

Laten we beginnen bij het begin. Door het dragen van een waisttrainer, train je als het ware je waist. Hierdoor krijg je een plattere buik en een smallere taille. Nou is het natuurlijk niet zo dat je hierdoor op magische afvalt. Een waisttrainer zorgt er juist voor dat je lichaamsvolume wordt verplaatst van je taille naar de heupen en er een hourglass figuur ontstaat. Dit komt omdat je naast een smallere taille, hierdoor ook vollere heupen en billen krijgt.

Style Solutions- corset - waisttrainer corset - curvy -regular - waspie - waisttrainer
Achterkant van onze Corset Waisttrainers

De voordelen van een waisttrainer

Een waisttrainer heeft vele voordelen. Als eerste kan je met een waisttrainer een mooi zandloperfiguur creëren zonder operatie. Het enige dat je hoeft te doen is het dagelijks dragen van de waisttrainer. Een ander voordeel is dat je met een paar weken al resultaat kunt zien. Als je deze bodyshaper op de juiste manier draagt kan dit zelfs al na een maand zichtbaar zijn. Als laatste is het ook nog eens goed voor je houding. Je wordt namelijk gedwongen om rechtop te zitten in de juiste lichaamshouding.

De voordelen van corset waisttrainers

Er zijn veel verschillende soorten waisttrainers zoals de meest bekende Waist Cincher met haken Waist Wrap . Daarnaast kun je nog gebruik maken van een bodyshaper zoals de Faja met baleinen. Deze maken de buik wel platter, maar er zit wel een limiet aan wat je kunt bereiken bij het versmallen van je taille. Daarom bieden wij ook corset waisttrainers aan. De voordelen van een corset waisttrainer zijn namelijk nog groter. Deze vormen zich helemaal naar jouw lichaam wat dus zal zorgen voor een veel beter resultaat. Daarbij kan je ook nog eens zelf bepalen hoe smal jij je waist wilt laten vormen. Met de veters aan het corset kan je deze gemakkelijk strakker om je taille doen en dus zelf bepalen hoe je deze wilt trainen.

De corset waisttrainers van Style Solutions

Ook onze corset waisttrainers komen in meerdere vormen, maten en kleuren. Ons populairste model is onze Regular Waisttrainer Corset. Deze is voor bijna ieder lichaamstype geschikt. Daarnaast hebben we ook nog de Curvy Waisttrainer Corset voor mensen met een bredere ribbenkast en de Style Solutions Waspie Waisttrainer die je wat meer flexibiliteit biedt en makkelijker onder kleding te verbergen is. Voor gevorderde trainers is er nog ons nieuwste model: The Torpedo. Deze is zeer geschikt voor vrouwen met een smalle taille ten opzichte van de heupen.

Voor wie is een waisttrainer geschikt?

Een waisttrainer is geschikt voor alle vrouwen die graag een hourglass figuur wensen zonder daarvoor onder het mes te moeten. Daarbij zijn onze waisttrainers ook zeer geschikt als je esthetische of plastische chirurgie bent ondergaan zoals een Brazillian Butt Lift (BBL) Liposuctie of een maagverkleining, maar nog niet het gewenste resultaat hebt behaald. Met onze shapewear behaal jij het beste resultaat mogelijk zonder operatie. Bekijk dus snel ons volledige aanbod en zet de eerste stap naar jouw perfecte zandloperfiguur.

Geef een reactie